Waarom wachten?

Praktijkvoorbeeld

Jan (63) en Coby (63) namen in het voorjaar contact met ons op. Ze gaan allebei over ruim 3 jaar met pensioen en dromen er al jaren van om na hun pensioen een camper aan te schaffen. Na het plotseling overlijden van een familielid, besloten Jan en Coby niet langer te wachten tot hun pensioen maar juist nu al met volle teugen van het leven te genieten.

Jan startte een zoektocht naar een mooie camper die minder dan 5 jaar oud was en ieder geval twee bedden had. De afgelopen jaren spaarden ze maandelijks € 350 en inmiddels stond er € 22.000 op hun spaarrekening. Helaas ontdekten ze al snel dat zo’n camper minimaal € 35.000 kostte. De moed zakte hen een beetje in de schoenen, vertelden ze ons tijdens het oriënterende telefoongesprek.

Een paar weken later zag Coby een advertentie van ons en dat maakte haar nieuwsgierig. Ze besloot een vrijblijvende aanvraag in te dienen. Nog dezelfde avond nam één van onze adviseurs contact met hen op. Samen vertelden Jan en Coby hun verhaal. De volgende ochtend belde hij terug met het volgende voorstel:

Leenvoorstel

Aanschaf camper € 35.000,-
Spaargeld € 22.000,-
Leenbedrag € 13.000,-
Benodigd kredietbedrag € 13.000,-
Persoonlijke lening 3 jaar
Rente 5,9%
Maandlasten € 394

Aflossen voor pensioen

Jan is momenteel nog in loondienst en Coby heeft een WAO uitkering. Ze gaan beiden met pensioen als ze 66 jaar en 3 maanden zijn. De adviseur berekende wat hun inkomsten zijn na de pensioendatum en dat viel helaas tegen. Omdat Jan en Coby na hun pensioen een lager inkomen krijgen, adviseerden we om het krediet voor die tijd, volledig af te lossen.

Persoonlijke Lening

De adviseur raadde aan om een Persoonlijke Lening af te sluiten met een looptijd van 36 maanden. Een Persoonlijke Lening heeft een vaste rente en looptijd, waardoor Jan en Coby zeker weten dat zij de lening binnen 36 maanden helemaal aflossen. En de maandlast van € 394 is maar € 44 meer dan ze nu elke maand sparen. Een meevaller, vertelden Jan en Coby. Want ze hielden rekening met een veel hogere lasten.

Jan en Coby zochten gelijk verder naar een geschikte camper. Twee weken later stuurde Jan een foto van een prachtige camper naar zijn kredietadviseur. Jan regelde een goede deal en onderhandelde er zelfs nog een schotelantenne bij. De adviseur nam direct contact op met de verkoopster van de camper en zorgde dat het resterende bedrag werd overgemaakt. Een week later werd de camper geleverd en inmiddels hebben Jan en Coby al een paar prachtige rondreizen achter de rug.

Maak hieronder uw berekening

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.