NKC ledenvoordeel

Kampeer Krediet is al jaren exclusief partner van De Nederlands Kampeerauto Club (NKC). De NKC is de grootste camperclub van Europa. De NKC biedt het inspiratie- en expert platform voor alle camperaars in Nederland én Europa. Het platvorm biedt verschillende mogelijkheden om camper eigenaren van de laatste informatie en hulp te voorzien. In de vereniging werken ongeveer 250 vrijwilligers en 50 medewerkers.

Als u lid bent van NKC dan kan je gebruik maken van het “leden voordeel programma”. Hiermee zijn kortingen te verkrijgen op diverse aankopen of onderhoud en reparatie. Kampeer Krediet moedigt jou als camper bezitter aan om lid te worden, naast het leden voordeel is er gewoon heel veel expertise in huis om u te helpen bij vragen, je bent daarnaast altijd up to date over de laatste ontwikkelingen op het gebied van camper vakanties. Om naast voordelig en goed verzekeren de leden ook de beste en bovenal meest onafhankelijke financieringen mogelijkheid te geven is er de samenwerking ontstaan tussen de Nederlandse Kampeer Auto Club en Kampeer Krediet. Als de specialist op het gebied camper financieringen bieden wij voor alle mogelijke camper merken een passend financieringsaanbod. Onze krediet specialisten zorgen ervoor dat niet alleen online maar ook telefonisch terecht kunt voor alle vragen.

Wilt u meer weten over het leden voordeel programma of wilt u direct lid worden van NKC klik dan op de onderstaande button;

NKC ledenvoordeel

Leden actie NKC & Kampeer Krediet

Korting

NKC-leden betalen geen €119,- afsluitkosten voor een kredietverzekering. Daarnaast bieden wij een gratis offertecheck. Heb je een financieringsvoorstel ontvangen van bijvoorbeeld je huisbank of camper dealer, dan checken wij gratis of deze voldoet aan de beste voorwaarden. Hierdoor weet je altijd zeker dat je het beste voorstel voor jouw specifieke situatie hebt gekregen. Aanvragen van een financiering voor een camper is altijd kosteloos en vrijblijvend. Bovendien geven wij de laagste vaste rente garantie van Nederland.

Kenmerken NKC Camperlening

  • Boetevrij aflossen
  • Looptijd tot max 120 maanden
  • Tot 78 jaar aanvragen, voor 81 jaar ingelost
  • Laagste rente garantie v.a. 6,6%

Vrijblijvend voorstel aanvragen

We bieden u een persoonlijke lening met de beste productvoorwaarden van Nederland!

MoneyView productrating prijs
MoneyView productrating voorwaarden

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot