Over Kampeer Krediet

Rick

Rick

Als echte camper en caravan specialist heeft Rick een jaren lange ervaring met adviseren en afsluiten van passende financieringen. Door de uitstekende contacten met merkdealers en fabrikanten is hij altijd goed op de hoogte van de laatste markt ontwikkelingen. Als gastspreker is hij een graag geziene gast op kampeer conferenties in de recreatie branche. In zijn vrije tijd trekt Rick graag met zijn gezin erop uit om te genieten van de ultieme vrijheid. Met de camper reist hij veelvuldig naar de mooiste plekken waar hij ook verslag van doet in de blogs van Kampeer Krediet.

“Als onafhankelijk krediet specialist en camper fan zorg ik ervoor dat toekomstige eigenaren de beste en goedkoopste financiering van Nederland kunnen krijgen”

Tamara

Tamara

Uw aankoop begeleiden en financieren daar is Tamara goed in! Als krediet specialiste weet ze als geen ander bij welke verstrekkers u de beste voorwaarden kunt verkrijgen. Welk caravan merk u ook wilt aankopen Tamara zorgt ervoor dat u tegen de laagst mogelijke rente een verantwoorde financiering kunt afsluiten. Met haar man en twee kinderen reist ze graag in haar vrije tijd met de caravan naar Slovenië en Kroatië. De Balkan als kampeer vakantie heeft een speciale plek in haar hart. Favoriet is het mooie meer van Bled in Slovenië waar menig vakantie word doorgebracht.

“De vrijheid van kamperen zie ik graag terugvertaald in flexibiliteit waarmee wij onze klanten kunnen bedienen”

Sabita

Sabita

Lux op vakantie dat is de manier waarop Sabita graag haar vrijetijd invult. De concorde camper is dan ook haar absolute favoriet. Als vakantieland word Frankrijk frequent bezocht, opzoek naar de mooiste plekken reist Sabita deze graag af. Het financieren van campers in uit het hogere segment is de specialiteit van deze krediet specialiste. Middels persoonlijk contact per telefoon of per e-mail denkt Sabita graag mee in de mogelijkheden die er zijn. Door haar jarenlange ervaring weet ze bij welke geldverstrekkers camper merken uit het hoger segment het beste en goedkoopste gefinancierd kunnen worden.

“De financiering en investering in een camper is iets voor de langere termijn, zeker in het hogere segment. Daarom is het belangrijk dat er verder gekeken word dan alleen het moment van afsluiten”

Chris

Chris

Onderweg met de bus camper dat is Chris zijn ding! Als fervent karper visser reist hij in zijn vrije tijd vele landen af in Europa opzoek naar de mooiste wateren om te bevissen. Met het gemak en comfort van de aangepaste Bus camper is het ideaal vertoeven aan de waterkant. Flexibiliteit en het snel verplaatsen waren de vereisten die Chris steeds meer waardeert aan deze manier van recreëren. Favoriete landen waar de reis veelvuldig naar toe gaat zijn Kroatië, Frankrijk en Slovenië. Als productspecialist is Chris verantwoordelijk voor de contacten met alle krediet verstrekkers en speciaal banken. Daarnaast helpt hij met veel enthousiasme potentiele camper eigenaren die vragen hebben op kampeer beurzen of vanaf zijn werkplek in Den Haag.

“Bij aanschaf van een camper of caravan word vaak de prijs vergeleken maar onvoldoende de financiering. Onafhankelijk vergelijken biedt altijd een betere en vooral voordelige optie, daar zorgen wij voor bij Kampeer Krediet”

Joost

Joost

Met de vouw wagen op vakantie dat doet Joost het liefste. Vele reizen zijn er al gemaakt met de Alpenkreuzer naar zonnige bestemmingen. Zuid Duitsland is een van Joost zijn favoriete bestemmingen. Of het nu met vrienden of met familie is, Joost weet altijd een goede plek te vinden waar hij maximaal kan genieten van zijn vakantie. Als krediet specialist en beurs vertegenwoordiger van Kampeer Krediet helpt hij honderden klanten met het realiseren van de goedkoopste vouwwagen financiering. Wie denkt dat de vouwwagen het ondergeschoven kindje is van de recreatie branche heeft het mis, de vouwwagen is populairder dan ooit!

“De goedkoopste vouwwagen lening met laagste rente garantie, niet bij huisbank of dealer maar gewoon bij Kampeer Krediet, ervaar het zelf zou ik zeggen”

Terry

Terry

Het financieren van auto’s, boten of motorfietsen onze specialist Terry zorgt ervoor dat uw aanvraag direct word opgepakt. Opzoek naar een voordelige en verantwoorde financiering dit geldt niet alleen voor campers of caravans maar ook voor consumenten die opzoek zijn naar een nieuwe of tweedehands auto. Niets is mooier om foto’s van klanten te ontvangen welk in alle trots hun nieuwe auto voor de caravan hebben staan aldus Terry. Met de auto op vakantie dat doet onze krediet specialiste frequent. De Côte D’Azur, en skioord Chatell zijn de favoriete plekken die bezocht worden met de auto.

“Wat het leendoel ook is, met onze aansluiting bij speciaal banken financieren wij altijd goedkoper dan bij de dealer. Een goede auto is essentieel voor een comfortabele en plezierige reis”