Auto financieren

Reizen met de auto

Een auto is niet alleen praktisch voor alledag, maar ook het ideale vervoersmiddel om mee op reis te gaan. Vooral als u lange stukken rijdt, is een goede auto onmisbaar. U draait uw hand eveneens niet om voor het vervoeren van uw caravan of vouwwagen met een stevige wagen. Ontbreekt het nu nog aan een auto met genoeg trekkracht? Of wilt u deze vakantie genieten van meer comfort tijdens de reis? Kies dan voor een goede auto en financier dit exemplaar, indien nodig, met een verantwoorde lening van Kampeer Krediet.

Vraag direct uw auto financiering aan

Geld lenen voor auto

Een auto kunt u op diverse manieren financieren. Met spaargeld, middels een leasecontract of met een lening. Ontbreekt het u aan voldoende eigen middelen en heeft u al ontdekt dat een auto op afbetaling kopen onnodig duur is, dan komt u uit bij een autolening. Kampeer Krediet onderscheidt meerdere autoleningen:

{{ activeBody }}

Een verantwoorde en passende autolening

De aankoopprijzen van auto’s variëren sterk. U maakt het zo duur als u zelf wilt. Niet met iedere auto sleurt u uw caravan naar een ander land, en niet iedere auto voldoet aan uw wensen omtrent reizen met bijvoorbeeld kinderen. Zo raadt ANWB aan dat het gewicht van een caravan niet meer dan 75% van het gewicht van de auto mag zijn. Hierdoor vallen een aantal auto’s af en loopt de prijs best op.

Om exact te bepalen welke autolening past, heeft een kredietverstrekker informatie nodig. Hoeveel u maximaal kunt lenen, is afhankelijk van uw huidige financiële situatie, zoals inkomen, eventuele andere schulden en meer. Het Kampeer Krediet houdt zich aan de strenge regels omtrent lenen, waardoor u nooit meer leent dan nodig. Uw autolening wordt volledig afgestemd op uw financiën en wensen. Een lening voor auto van Kampeer Krediet past altijd.

Vraag direct uw auto financiering aan

Voordelen van geld lenen voor een auto bij Kampeer Krediet

Wilt u meer weten over een lening voor een auto? Maak dan gebruik van de kennis en kunde van onze kredietspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen ze u wegwijs maken in het land van autoleningen. Daarnaast kent het Kampeer Krediet een unieke werkwijze, wat zorgt voor vele voordelen voor u als leennemer:

  • U geniet van de laagste rente van Nederland. Nauwe samenwerkingsbanden met andere kredietverstrekkers zorgen ervoor dat wij altijd de laagste rente kunnen garanderen.
  • Onze dienstverlening vindt online plaats. In uw eigen beveiligde omgeving levert u documentatie aan en houdt u de status van uw aanvraag bij. Deze manier van werken is niet alleen toegankelijk, maar ook goed voor uw portemonnee. Wij berekenen niet, zoals andere aanbieders en banken, onze kosten voor dure kantoorpanden aan u door.
  • Van goede voorwaarden tot een gunstige rente: het Kampeer Krediet vergelijkt leenproducten van tientallen geldverstrekkers. Met vergelijken zorgen wij ervoor dat u altijd de beste autolening krijgt.
  • Wij staan voor persoonlijke service. Zeven dagen per week staan onze kredietspecialisten u te woord. U heeft op deze manier altijd een financiële rechterhand binnen handbereik.

Vraag direct uw auto financiering aan

Auto financieren met een lening van Kampeer Krediet

Veilig en zorgeloos op vakantie met een kwaliteitsauto? Met een lening van het Kampeer Krediet financiert u verantwoord een auto waar u mijlenver mee komt. Uw vakantie kan beginnen.

Veel gestelde vragen

{{ item.question }}

In 4 stappen de lening voor uw auto realiseren

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Bereken vrijblijvend uw maandtermijn

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw autolening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Wijsman

Tamara Wijsman
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen zijn beoodeeld met 4.8/5

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.