financiering

Ambtenarenlening voor caravan of camper direct geregeld!

Als ambtenaar heeft u volgens verschillende kredietverstrekkers een betrouwbaar en stabiel inkomen. Dat is een voordeel als het aankomt op het afsluiten van een lening. Betalingsachterstanden komen onder ambtenaren namelijk minder voor. Met een speciale ambtenarenlening is de aankoop van een caravan of camper een tikkeltje makkelijker.

Lage rente voor ambtenaren

Ambtenaar is een breed begrip. Ambtenaren zijn mensen, die werkzaam zijn voor de overheid. In de functie van rijksambtenaar, onderwijsambtenaar, politieambtenaar of iemand met een aanstelling bij defensie. Opvallend is dat ambtenaren relatief weinig betalingsachterstanden hebben in vergelijking met gemiddeld Nederland. Dit zorgt ervoor dat geldverstrekkers de kans klein achten dat iemand in deze werksituatie de lening voor zijn of haar caravan of camper op een bepaald moment niet meer kan betalen. Dit geeft de bank zekerheid, waardoor ze minder risico lopen en dus een mooie, lage rente kunnen hanteren.

Leenopties voor semi ambtenaren en partners

Geld lenen voor een nieuwe caravan of camper tegen een lage rente is eveneens weggelegd voor semi ambtenaren. Dit zijn ambtenaren die werken voor organisaties, die we niet onder de overheid scharen, maar die er wel veel mee te maken hebben. Ook partners, die maandelijks hun salaris krijgen van een (semi)overheidsinstantie, genieten van de voordelen van de ambtenarenlening.

Geniet in uw vrije tijd dankzij ambtenarenlening

Ambtenaar is uw werktitel, maar nu kunt u die titel ook in uw vrije tijd inzetten om voordelig een financiering af te sluiten. Hard werken zorgt voor brood op de plank, maar ontspanning is minstens zo belangrijk. Wij begrijpen maar al te goed dat u de vakanties aanpakt om te toeren door Frankrijk met de camper of juist het weekend doorbrengt op een camping. En dan is een gloednieuwe of tweedehands camper of caravan een goede investering. U heeft er tenslotte vele jaren plezier van.

Een ambtenarenlening v.a. 6,6%

De rente voor ambtenaren staat historisch laag. Al vanaf 6,6% rente sluit u een financiering af voor een caravan of camper. Het voordeel van de persoonlijke ambtenarenlening is dat u geld leent tegen vaste voorwaarden. Met de kredietverstrekker spreekt u een rentetarief, maandlast en looptijd af, zodat u bij het eindigen van de looptijd volledig leenvrij bent.

Kampeer Krediet is expert op het gebied van recreatieleningen. Wij houden rekening met alle factoren omtrent lenen. Denk hierbij aan het bieden van de laagste rente van Nederland, maar ook aan andere factoren zoals goede voorwaarden en de levensduur van uw leendoel. Een camper of caravan financieren met een ambtenarenlening? Dat kan bij Kampeer Krediet.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.