actueel camper

Beste campers van 2023

Europa’s grootste camperclub NKC organiseert jaarlijks een kampeerauto van het jaar verkiezing. Alle nieuwe modellen van verschillende camperfabrikanten worden meegenomen en het publiek mag stemmen op hun favoriet. Dat is uitvoerig gebeurd. Kampeer Krediet wil je de ultieme winnaars niet onthouden:

Beste camperbusje van dit jaar

In de categorie camperbusje behoorden de KARMANN-MOBIL Duncan 545, TONKE EQV en PÖSSL E-Vanster tot de genomineerden. Stuk voor stuk camperbusjes met eigen karakteristieken. Zo vindt de jury de KARMANN mobiel slim ingericht en compact en zijn zij onder de indruk van de andere volledig elektrische modellen. Niet gek dat de TONKE EQV de beste camperbus van 2023 is.

Buscamper van Affinity ideaal voor duo’s

Fabrikant Affinity mocht de prijs voor de beste buscamper in ontvangst nemen. De Affinity Duo is praktisch ingedeeld en uitstekend voor kampeerliefhebbers die samen gaan kamperen. Affinity laat genomineerden Laika (Ecovip 645) en LMC (Innovan) achter zich.

Deze halfintegraal komt als beste uit de bus

Bürstner gooit hoge ogen bij de NKC-jury. Zij bewonderen de Lyseo Gallery TD 689 G met een tweede verdieping, gecreëerd met het pop-updak. Een innovatieve uitvinding. Ook de KNAUS Tourer werd geprezen voor zijn unieke concept, maar won het niet van de halfintegraal van Bürstner.

Integraal camper van 2023

De genomineerden in deze categorie: de ADRIA Supersonic 780 SL en de FRANKIA Neo-i. Twee zwaargewichten, maar er kan er maar één de winnaar zijn en dat is camperfabrikant FRANKIA. De Neo-i is dé integraal camper van 2023.

Camper financieren bij Kampeer Krediet

Kampeer Krediet is aangesloten bij camperclub NKC. Wij verstrekken verantwoorde en voordelige financieringen aan kampeerliefhebbers. Met een van onze leningen koopt u een kampeermiddel naar keuze van verschillende camperfabrikanten. Zo maken we kamperen voor iedereen toegankelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek of u kunt lenen voor uw favoriete camper.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.