kampeer tips

De beste caravan en camper van 2022 volgens ANWB

De jury is eruit: de Beachy modellenserie van Hobby en Rapido 854F camper zijn de winnaars van de ANWB Camper en Caravan van het jaar 2022. Ieder jaar test ANWB meerdere modellen campers en caravans om te ontdekken welk exemplaar het meest vernieuwend is en een award verdient.

Jury benoemt Rapido 854F tot camper van het jaar

Kampeerliefhebbers met een camperwens doen er goed aan de Rapido 854 te bekijken. Deze camper is volgens de jury een complete caravan, geschikt voor alle jaargetijden. Dat is wel zo fijn als u het hele jaar door plezier wilt hebben van uw eigen camper.

ANWB over de Rapido: “De Rapido 854 heeft een relatief korte opbouw van 670 centimeter. Toch biedt de camper veel ruimte met onder meer een rondzit achterin, een hefbed en zitgroep voorin. Door de aanwezigheid van moderne installaties en door het gebruik van kwalitatief uitstekende bouwmaterialen is de camper geschikt voor gebruik in alle jaargetijden. Een complete camper voor complete vakanties.”

Beachy modellenserie is caravan van het jaar 2022

De Beachy 360/420/450 is er in meerdere uitvoeringen. Deze lichtgewicht caravan is uiterst makkelijk in vervoer. Zowel kleine auto’s als elektrische trekauto’s hebben voldoende trekkracht voor dit exemplaar. De Beachy heeft een uniek ontwerp – de naam verklapt het al – dat qua sfeer en uitstraling perfect past bij een jonger publiek.

De jury over de Beachy modellenserie: “De Beachy is het strandgevoel op wielen. De standaarduitvoering is eenvoudig, maar met een geweldige look and feel die passen bij de vrijheidsbeleving van jonge kampeerders.”

Recreatielening van Kampeer Krediet

Kampeer Krediet is gespecialiseerd in het verstrekken van leningen voor recreatief Nederland. Mocht u de wens hebben om een eigen camper of caravan aan te schaffen – misschien wel de Beachy caravan of Rapido camper – dan bent u bij ons op de juiste plek als u dit niet geheel zelf kunt financieren. Wij vergelijken diverse financieringen om zo tot de meest voordelige camper- of caravanlening te komen en uw leendoel te realiseren.

Ontdek de mogelijkheden bij Kampeer Krediet.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Wijsman

Tamara Wijsman
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.