kampeer tips

Kamperen in Nederland

Meer Nederlanders kiezen dit jaar voor kamperen. Geen vliegreis, maar gewoon lekker met de auto op vakantie. En dat is helemaal geen verkeerd idee.

Nederland is namelijk ontzettend mooi en biedt verschillende kampeermogelijkheden, zoals glamping, maar ook kamperen op het land van de boer.

Kamperen met een gouden randje

Voor wie nog nooit geproefd heeft van kamperen of dol is op meer luxe is er glamping. Zoals de naam al zegt is dit de glamour-variant van kamperen. Dus, een luxueuze safaritent met mooie kitchenette en allerlei andere moderne apparatuur of een lodge, met echt alles erop en eraan, is typisch glamping.

Moderner dan traditioneel kamperen. Toch hebben traditioneel kamperen en glamping iets met elkaar gemeen: u verblijft op de mooiste plekken, midden in de natuur. Ontdek het zelf in:

Natuurkamperen

Kamperen in een rustige, natuurrijke omgeving noemen we natuurkamperen. Natuurkampeerterreinen zijn er in Nederland meer dan genoeg. Kenmerkend hiervoor is dat dit vaak kleinschalige campings zijn, die ruimtelijk zijn opgezet.

U zit zeker niet bij de buren op schoot, geniet van een wijds uitzicht, ver weg van alle drukte. Rust en ruimte staan centraal tijdens natuurkamperen.

Op bezoek bij de boer

Kamperen bij de boer is een geweldige ervaring. Steeds meer boeren delen het ‘boer zijn’ met gasten, die kamperen op hun erf. Ze richten een deel van het land in als camping en bieden kampeerders een uniek kijkje op het platteland.

Kinderen halen hun hart op bij het zien van alle dieren, mogen meerijden op de tractor en het eitje dat ze rapen voor bij het ontbijt is verser dan vers. Een perfecte kampeerbestemming voor het hele gezin!

Legaal wildkamperen

Op de bonnefooi met een tent onder uw arm op reis gaan en ergens uw tentje neerzetten is zo makkelijk nog niet. Wildkamperen is in Nederland niet toegestaan. Gelukkig zijn er alternatieven om wel het ultieme wildkampeergevoel te ervaren, zonder dat u daarmee de wet overtreedt.

De oplossing: uw tent plaatsen bij particulieren met een groot stuk land of groen, die dit graag delen. U zal er versteld van staan op wat voor unieke plekken u komt.

Relevante informatie:

Voordelen van reizen met een caravan
Voordelen van reizen met een camper
Caravan kopen met financiering?

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.