kampeer tips

Kamperen met kinderen

Is kamperen met de kids in de vakantie vaste prik? U kunt vast niet wachten tot het zover is. Tot die tijd bent u in de gelegenheid om alles tot in de puntjes te regelen. Van een kindvriendelijk verblijf tot makkelijke kampeermaaltjes. Wij geven een aantal tips om kamperen met de kids tot een groot succes te maken.

1. Een stacaravan, camper of tent

Kamperen kan op verschillende manieren. Met kinderen verlangt u wellicht naar een stukje gemak. Het is namelijk best een gedoe om een tent op te zetten wanneer er kleine kinderen rondlopen. Een tent, die al staat bij aankomst, is super praktisch. Net zoals kamperen met uw eigen camper of caravan, die van alle gemakken voorzien is. Deze zomer ook met een eigen exemplaar op pad? Geld lenen voor een kampeermiddel kan bij het Kampeer Krediet.

2. Een kindvriendelijke camping

Check voordat u eropuit trekt de omgeving, de locatie van de camping, maar ook uw staplek. Als de kinderen zich vermaken, doet u dat ook. Middels een plattegrond van de camping kiest u een gepaste staplek uit. Een rustige plek, uitkijkend op een speeltuin en ietwat uit de zon, is met (kleine) kinderen ideaal.

3. Leuke uitjes met kinderen

Iedere dag in de natuur zijn, is een uitje op zich. Wandelen, dieren kijken en naar de speeltuin gaan, zijn stuk voor stuk leuke activiteiten met kinderen. Ook met de leukste (bord)spellen, stoepkrijt, een opblaasbaar badje of heus zwemparadijs zijn ze uren zoet.

4. Voorzieningen op de camping

Bekijk voordat u boekt de voorzieningen op de camping. Zoals een wasruimte, verschoonruimtes, speciale douchegelegenheden, een parkeerplek voor de deur en eventueel een winkel of restaurant. Deze voorzieningen zorgen ervoor dat u ook de kans krijgt lekker te genieten van de rust en mooie omgeving. Even geen stress. Een ongelukje? De wasmachines staan op loopafstand. Geen zin om te koken? Schuif aan bij het campingrestaurant of koop lekkers voor op de barbecue.

5. Een inpaklijst

Kamperen met kinderen gaat samen met de nodige voorbereiding. Om alles te regelen, is een inpaklijst onmisbaar. Vergeet zwemkleding, de toilettassen, maar ook een EHBO-doos niet, inclusief paracetamol en pleisters. En inpakken, dat doet u het liefst alleen. U bent tien keer sneller klaar.

Iedere vorm van vakantie vieren is een feest. Ook toe aan vakantie, maar laat uw portemonnee dit niet toe? Het Kampeer Krediet biedt verantwoorde en voordelige leningen voor Caravans en Campers.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.