camper caravan financiering

Geniet van een langere looptijd voor uw camper- en caravanleningen

Kampeer Krediet heeft in samenwerking met Defam Financieringen aangekondigd dat zij de looptijd voor camper- en caravan leningen verhogen. Vanaf dinsdag 15 mei 2024 kunt u een nieuwe persoonlijke lening voor recreatieve voertuigen afsluiten met een looptijd van 120 maanden (10 jaar) in plaats van 96 maanden (8 jaar). Door de nieuwe leenvoorwaarden wordt het aantrekkelijker om een lening af te sluiten voor uw camper of caravan.

De nieuwe leenvoorwaarden zijn direct van toepassing op leningen specifiek voor het kopen van campers of caravans. Met deze nieuwe voorwaarden streeft Kampeer Krediet, in samenwerking met Defam, ernaar beter aan de behoeften van consumenten te voldoen. Door een langere looptijd aan te bieden gaan de maandelijkse lasten namelijk een stuk naar beneden. Dit komt doordat u elke maand minder schuld hoeft af te lossen. Zo houdt u maandelijks meer kapitaal over, bijvoorbeeld om te sparen, en geniet u van meer financiële ademruimte.

Voordeliger lenen met langere looptijd

Door gebruik te maken van een persoonlijke lening kunt u een stuk sneller uw droom realiseren omtrent het aanschaffen van uw eigen camper of caravan. Bij Kampeer Krediet profiteert u altijd van de laagst mogelijke vaste rente in Nederland. Samen met de langere looptijd levert dit een relatief voordelige maandlast op in verhouding tot persoonlijke leningen van traditionele aanbieders. Traditionele grootbanken kunnen een rente hanteren van 7,8% tot wel 10,4%.

Of u nu tussentijds kiest voor een nieuwe camper of caravan of wacht totdat uw lening volledig heeft afgelost, u kunt altijd gebruikmaken van de restwaarde van uw object. Als financieel voordeel kunt u de restwaarde van uw camper of caravan direct inzetten voor de herfinanciering van een nieuwere versie.

Bereken eenvoudig uw lening voor uw Camper aankoop

Overweegt u een persoonlijke lening af te sluiten voor de aankoop van een camper of caravan? In dat geval is het verstandig om goed voorbereid aan de slag te gaan. U kunt eenvoudig online een offerte aanvragen om inzicht te krijgen in uw maximale leenbedrag en de bijbehorende maandlasten.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Wijsman

Tamara Wijsman
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.