financiering

Oversluiten van uw dure camper- of caravanfinanciering

Een financiering voor een camper of caravan maakt het mogelijk om met uw eigen huis op wielen te reizen. Naar de mooiste plekken in Nederland of iets over de grens. Dat klinkt veelbelovend en dat is het ook, maar onthoud goed dat aan elk type financiering een betalingsverplichting plakt. Heeft u nu een dure financiering lopen voor een caravan of camper? Grote kans dat het voordeliger kan. Wij adviseren: sluit uw dure camper of caravan lening over. Huisbank of caravan of camperdealer ze rekenen allemaal een hogere rente dan Kampeer Krediet.

Een camper- of caravanfinanciering

Kampeerders met een eigen camper of caravan kunnen zich geen leven meer voorstellen zonder hun reisbuddy. Bent u ook zo verknocht aan kamperen? Dan kan het zijn dat u uw camper of caravan met behulp van een kredietverstrekker heeft aangeschaft. U betaalt dan maandelijks rente over het geleende bedrag voor een bepaalde looptijd als u een persoonlijke lening heeft of leent flexibel met een doorlopend krediet.

Goedkoper geld lenen voor uw caravan of camper

Als u wilt checken of uw huidige lening goedkoper kan, is het handig te kijken bij welke partij u de lening heeft afgesloten. Er zijn kampeerders die hun caravan of camper gefinancierd hebben met een overeenkomst bij een dealer of eenvoudigweg gekozen hebben voor een huisbankfinanciering. Vaak niet het voordeligst. Dit is waarom het een goed idee is om uw lening over te sluiten:

  • Dealerbedrijven rekenen onnodig hoge rentes. Net zoals thuisbanken. Doordat deze partijen alleen hun eigen financieringen aanprijzen, krijgt u niet de ruimte kredietaanbieders te vergelijken en bent u duurder uit.
  • Heeft u een doorlopend krediet, dan leent u flexibel. Dit type lening is niet erg geschikt voor uw leendoel. Een camper of caravan heeft namelijk een beperkte levensduur. De persoonlijke lening is een betere optie dankzij vaste afspraken: vaste looptijd, maandlast en rente. Door uw lening over te sluiten, kunt u overschakelen naar een andere leenvorm.
  • Naast het verlagen van de rente – en hiermee uw maandlast – is oversluiten ook het ideale moment om de voorwaarden te wijzigen. Zo kan er op basis van uw gegevens bijv. gekozen worden voor het verkorten van de looptijd, zodat u eerder lening vrij bent.

Lening oversluiten bij Kampeer Krediet

Bij Kampeer Krediet zetten we alle zeilen bij om u te voorzien van een lening, die past binnen uw financiële situatie. Een lening, die niet duurder is dan nodig. Heeft u een dure caravan-of camperfinanciering? Of meerdere leningen, die samen zorgen voor hoge rentetallen? Onze kredietspecialisten zoeken met plezier voor u uit of het voordeliger kan. Doordat wij een onafhankelijke aanbieder zijn, kunnen wij de camper- en caravanleningen van een groot aantal geldverstrekkers vergelijken. Ook hebben wij leningen die specifiek zijn toegekend aan het financieren van een camper of caravan.

Uw kampeerlening oversluiten? Laat u kosteloos en vrijblijvend adviseren door Kampeer Krediet.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Wijsman

Tamara Wijsman
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.