Recreatiewoning financieren

Het kan met ons recreatiewoningkrediet

Een tweede huis, vakantiewoning of recreatiewoning veel mensen kopen er tegenwoordig een extra verblijf bij. Sommige doen dit voor eigen gebruik andere gebruiken het als investering. Als u een aankoop wilt doen is belangrijk om te bepalen of het gehele bedrag wilt financieren of dat u wellicht een deel uit spaargeld wilt betalen. Middels een kosteloos, en onafhankelijk advies helpen onze specialisten u bij uw vragen. Zij zorgen ervoor dat uw financiering altijd aansluit op uw wensen en financiële mogelijkheden.

Wilt u uw recreatiewoning aanschaffen middels een gedeeltelijke of volledige financiering dan zorgen wij ervoor dat u een onafhankelijke offerte ontvangt tegen de beste lening voorwaarden van Nederland. Kampeer Krediet is marktleider in het financieren van recreatie woningen, wij helpen honderden klanten per jaar met het voordelig en verantwoord financieren. Onze tarieven behoren tot de laagste van Nederland.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro}} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.