camper

Vijf bestverkochte campers van 2020

De fervent camperliefhebber krijgt er geen genoeg van: op vakantie met de camper. De buitenlucht en vrijheid doet een mens goed. Het voordeel van een camper is dat je niet hoeft in te leveren op huiselijkheid, je hebt tenslotte altijd je eigen huis op wielen bij je. In 2020 was het aankopen van een camper ongekend populair. Er zijn 16,7% meer campers verkocht dan het jaar daarvoor, zo meldt Campingtrend. Zie hier de vijf bestverkochte exemplaren van vorig jaar:

 1. WEINSBERG CaraCompact Pepper
  De WEINSBERG CaraCompact behaalt de eerste plaats met een omvangrijke uitrusting, een sportieve uitstraling en bevat alles wat een camper nodig heeft.
 2. KNAUS SKY TI
  KNAUS omschrijft deze camper zelf als de ‘ideale allrounder’.
 3. Volkswagen California
  Volkswagen weet met hun California-editie veel reizigers op pad te sturen. Dit slim ingedeelde huis op wielen maakt een vakantie onvergetelijk.
 4. Adria Twin 640 SLB
  Adria staat al jaar en dag bekend om hun assortiment aan comfortabele campers. De Twin Supreme 640 SLB is niet voor niets een populaire variant met een lengte van 6,40m en twee slaapplaatsen.
 5. Hymer B-MC 580
  Geknipt voor iedereen die op zoek is naar een half-integraal met een lichte en stabiele opbouw.

Hoe financier je een camper?

Iedere camper heeft eigen karakteristieken. Dat geldt ook voor de financieringsmogelijkheden voor jouw eigen vakantiehuis. In de meest ideale situatie bekostig je een camper met eigen geld. Dat is de meest voordelige manier.

In campingshops word je echter ook verleid tot het kopen van een camper op afbetaling. Een optie, die niet de voorkeur heeft. De rente die je betaalt over het bedrag dat je leent van de camperleverancier is in vergelijking met andere leningen fors.

Welke manier dan wel passend is? Een persoonlijke lening. Dit omdat je in dit geval geld leent van een partij, die geen ongekend hoge rente toepast. Sterker nog, de rente staat via Kampeer Krediet laag.

Op dit punt is het dus interessant om een lening te overwegen, mocht je daar interesse in hebben. De persoonlijke lening is voor het financieren van een camper geschikt, omdat de camper op deze manier echt van jou wordt. Dit in tegenstelling tot wanneer je een camper op afbetaling koopt. Daarnaast wordt de persoonlijke lening getypeerd door zekerheid. Die nieuwe camper hoef je dus niet aan je voorbij te laten rijden!

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Wijsman

Tamara Wijsman
Senior kredietspecialist

 • Altijd boetevrij aflossen
 • Laagste rentetarieven
 • Service gedurende de looptijd van uw lening
 • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 9,7 uit 10

Klantenvertellen

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.