caravan

Vijf populairste caravans van 2020

De ‘sleurhut’ achter de auto en eropuit trekken. Dat hebben veel Nederlanders vorig jaar gedacht. Met beperkingen op reisniveau zat er niets anders op dan zelf achter het stuur kruipen en met de caravan naar de camping gaan. Eerlijk is eerlijk, dat is absoluut geen straf. Met een caravan kom je werkelijk overal. Op campings in Frankrijk en Spanje, maar ook in ons eigen kikkerland vind je natuurrijke omgevingen waar je heerlijk vertoeft. Ben je benieuwd welke caravan de grote winnaar van 2020 is? Campingtrend zocht het uit!

 1. Fendt! 465 SFB
  De topper onder de caravans is de Fendt! 465 SFB. Met een ideale rondzit en een Frans bed voor een goede nachtrust. De 465 SFB-editie is er in diverse series: Bianco, Opal, Saphir en Tendenza. Daar zit vast iets voor je bij!
 2. Hobby complete Excellent
  Excellent is deze caravan zeker. Hobby is al jaren een van de koplopers op caravangebied. In deze caravan is aan alles gedacht: ruimte, keuze aan indelingen en sfeer.
 3. KNAUS Südwind
  Een van de lievelingen is de KNAUS Südwind. Ook wel het caravan icoon genoemd. Deze iconische variant is werkelijk van alle kampeergemakken voorzien.
 4. Dethleffs Avantgarde
  Het neusje van de zalm van caravanmerk Dethleffs is de Avantgarde. Deze caravan kent de perfecte mix van comfort en luxe. Voor kampeerders die nét dat beetje extra verwachten van een caravan.
 5. Eriba Touring
  De eigenzinnige Touring-serie van Eriba is er een waar je even voor omkijkt. Het voordeel van de Eriba Touring is dat dit type lekker compact is. De caravan heeft een beperkt eigen gewicht en een lage hoogte.

Een caravan financieren?

Leuk een eigen caravan, maar daarvoor heb je wel een aardig centje nodig. Gelukkig is het aanschaffen van een caravan niet alleen uitvoerbaar met een goedgevulde bankrekening. Met een lening van Kampeer Krediet kan je die geweldige sleurhut met alles erop en eraan ook financieren. De persoonlijke lening is hiervoor het meest geschikt. Deze leenvariant maakt het mogelijk geld te lenen tegen vaste waarden. Dit houdt in: een vaste rente, een vaste looptijd en vaste maandlasten. Weet je hoeveel geld je nodig hebt om de caravan die jij wilt te kopen? Dan kun je voor dit bedrag een persoonlijke lening afsluiten. Je ontvangt dit bedrag eenmalig – binnen twee werkdagen – op je rekening. Die fantastische caravan is binnenkort van jou!

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

 • Altijd boetevrij aflossen
 • Laagste rentetarieven
 • Service gedurende de looptijd van uw lening
 • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.