Tweedehands camper of caravan financieren

U geniet elk jaar van een bezoek aan de camping, of u bent in de gelegenheid om meerdere keren per jaar op vakantie te gaan. Met een camper of caravan bent u mobiel en heeft toch het extra comfort wat u niet in een tent heeft. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig weer te gaan kamperen, de camper en caravan zijn weer helemaal terug van weggeweest. De extra luxe zorgt ervoor dat u en of uw gezin zo optimaal mogelijk kan genieten van de vakantie. Als u een tweedehands camper of caravan wilt aankopen is belangrijk om te bepalen of u het gehele bedrag wilt financieren of dat u wellicht een deel uit spaargeld wilt betalen. Uiteraard zijn daarnaast ook de keuringen van uw camper of caravan belangrijk.

Wilt u uw tweedehands camper of caravan aanschaffen middels een gedeeltelijke of volledige financiering dan zorgen wij ervoor dat u een onafhankelijke offerte ontvangt tegen de beste lening voorwaarden van Nederland. Kampeer Krediet is marktleider in het financieren van tweedehands campers en caravans, wij helpen honderden klanten per jaar met het voordelig en verantwoord financieren. Onze tarieven behoren tot de laagste van Nederland.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.