camper

Voordelen van reizen met een camper

Vakantie vieren in een camper is een avontuur op zich. Uw eigen huis op wielen brengt u op prachtige plekken en zorgt er tegelijkertijd voor dat u zich thuis voelt, waar u ook bent. Reizen met een camper is gewoon hartstikke leuk. En wel om deze redenen:

1. Zo vrij als een vogel

Met een camper bent u zo vrij als een vogel als het om reistijden en bestemmingen gaat. U bent niet afhankelijk en bepaalt uw eigen schema. Daar is het tenslotte vakantie voor: lekker doen waar u zin in heeft. Reizen met de camper staat voor veel kampeerders gelijk aan vrijheid.

2. Mooie natuurgebieden en idyllische plekken

Door de flexibiliteit van uw kampeermiddel komt u op de mooiste plekken. U rijdt met de camper zo een prachtig natuurgebied in of parkeert de camper op een idyllische plek. Met de camper ziet u de mooiste uithoeken en wegen.

3. Thuis in het (buiten)land

Heimwee naar huis? Dat overkomt u niet als u met de camper op vakantie gaat. Uw camper voelt namelijk als uw tweede thuis. Al uw potten en pannen gaan mee, net zoals uw eigen hoofdkussen. En met een wc-rol over de camping? Dat hoeft niet.

4. Een kant-en-klaar kampeermiddel

Bij een camper hoeft u niet met haringen in de weer. Een camper is al kant-en-klaar, zodra u aankomt op de camping. Dat scheelt een hoop werk bij aankomst en vertrek. Pak uw campingstoelen erbij en het genieten begint meteen.

5. Het kan ook budgetvriendelijk

Met een camper bent u niet gebonden aan enkel campings. Vooral op doorreis kunt u gebruik maken van camperplaatsen, waar u een nachtje overbrugt voor een kleine prijs. Hier zijn minder voorzieningen, maar in uw eigen camper heeft u toch alles wat u nodig heeft.

6. Een camper kopen of huren

Een camper aanschaffen is best een investering. Tegenwoordig kunt u ook campers huren. Zo geniet u van reizen met een camper én bent u niet genoodzaakt hier meteen de volle prijs voor te betalen.

Een camper kopen met een financiering kan zeker met een persoonlijke lening, tegen een lage rente. Kortom: er zijn meer opties om te reizen met een camper.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.