caravan

Voordelen van vakantie vieren met een caravan

U bent niet afhankelijk van hotelreserveringen of een vliegtuig. U koppelt de caravan achter de auto en uw vakantie gaat van start. Alles op uw eigen tempo. Dit is niet het enige voordeel van reizen met een caravan. Vakantie vieren met dit kampeermiddel heeft meerdere voordelen.

1. Vrijheid blijheid

Het is de wens van iedere vakantieganger: ontspannen, vrijheid, uw eigen plan trekken. Dat lukt bij uitstek als u reist met een caravan. U rijdt op eigen tempo naar uw bestemming, u bent niet afhankelijk.

Even stoppen onderweg? Het kan. Van de route afwijken? Geen probleem. U heeft tijdens deze vakantie alle vrijheid om te gaan en staan waar u wilt.

2. Kamperen met comfort

Kamperen is leuk. Ook voor kinderen. Een caravan geeft daar gehoor aan, maar dan met extra comfort. Een fornuis om op te koken, een koelkast, waterkoker, badkamer, eigen bed: een caravan heeft het allemaal.

3. De weg op

Het voordeel van reizen met een caravan is dat u altijd uw eigen auto bij heeft. Ideaal om even een boodschap te doen, als u een stad wilt bezoeken of als u besluit ’s avonds lekker een hapje buiten de deur te eten.

4. Bestemming bekend

Een caravan is voor alle type kampeerders. Zo kunt u twee weken heerlijk vakantie vieren met het gezin op een vaste, kindvriendelijke camping, maar kunt u ook reizen van camping naar camping. Het is maar net hoe uw perfecte vakantie eruitziet.

5. Gebruiksvriendelijker dan een tent of vouwwagen

Bent u geen handige Harrie? Dan is een caravan echt iets voor u. De caravan moet enkel ‘ingepakt’ worden, maar het installeren ervan is geen hele opgave. In tegenstelling tot bij het opzetten van een tent of vouwwagen staat het zweet hierbij niet op uw voorhoofd.

6. Tal van opties om caravan te financieren

Bent u helemaal enthousiast over een vakantie met caravan, dan weet u dat een caravan aanschaffen prijzig is. Voor een tweedehands exemplaar betaalt u overigens minder en deze kan nog in prima staat zijn.

Zelf niet de financiële middelen om een gebruikte of nieuwe caravan te kopen? Geld lenen voor een caravan kan verantwoord en voordelig.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.