Bürstner camper financieren

De oorsprong van het camper merk Bürstner gaat terug tot het jaar 1924. De oprichter Jakob Bürstner besloot een fabriek op te richten waar men zich richtte op timmer werkzaamheden.

Waren het aan het einde van de 50er jaren nog exclusieve met de handgemaakte producties per stuk waarmee enthousiaste kampeervrienden op reis gingen, later groeide hun enthousiasme voor de caravan ‘handmade by’ Bürstner. Al in 1961 moest de productie uitgebreid worden om de stijgende belangstelling tegemoet te komen. En toen in 1962 de eerste Caravan Salon in Essen geopend werd, was Bürstner erbij.

Start van de bouw van de camper reismobiel

In tegenstelling tot de caravan was het idee van de autonome overnachting, op gelijk welke plaats, met een reismobiel volkomen doenbaar. Met de Fiat Ducato als basis ontstond zo een alkoofmodel.

De opbouw werd uit de caravanproductie overgenomen en aan de vereisten van een reismobiel aangepast. In tegenstelling met de caravan was het idee van de autonome overnachting, op gelijk welke plaats, met een reismobiel volkomen doenbaar.
Met de Fiat Ducato als basis ontstond zo een alkoofmodel. De opbouw werd uit de caravanproductie overgenomen en aan de vereisten van een reismobiel aangepast. Vanaf omstreeks 1997 werden er diverse nieuwe campermodellen op de Nederlandse markt gebracht.

Bürstner camper lening

Als u overweegt een Bürstner camper aan te kopen dan kan dat met of zonder spaargeld. Kiest u ervoor om gedeeltelijk of volledig een camper te financieren raden wij u aan om te kiezen voor een type financiering waarbij u met een vaste rente en een vast maandtermijn werkt. Een persoonlijke lening biedt de beste voorwaarden voor uw camper. U lost per maand een vast bedrag af en kunt zelfs nog extra boetevrij aflossen. Door de vaste aflossing komt u niet met een onverwachte restschuld te zitten.

De persoonlijke lening kent geen haken of ogen zoals een doorlopend krediet. U weet met een persoonlijke lening 100% waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening tot 78 jarige leeftijd aanvragen! Uiteraard zijn er ook andere financiering mogelijkheden.

Kampeer Krediet leningen

Onafhankelijk kampeer krediet advies

De persoonlijke lening van kampeer krediet is onafhankelijk beoordeeld door money view tot de beste camper financiering van Nederland. Zowel op voorwaarden als op laagste vaste rente tarief.

Wilt u onafhankelijk en bovenal kosteloos advies over de door u gewenste Bürstner camper lening , onze specialisten helpen u graag. Als marktleider op het gebied van camper financiering garanderen wij de beste voorwaarden van Nederland.

“Kampeer krediet is specialist en marktleider op het gebied van camper en caravan financiering in Nederland”. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden zijn aan vaste banken, dealers, of camper merken. Dit betekent de beste lening voorwaarden voor consumenten. Met een laagste rente garantie zorgen wij ervoor dat u altijd voordelig en verantwoord financiert!”

In 4 stappen de lening voor uw Bürstner camper realiseren

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente tarieven Bürstner camper financieren

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.