Carthago camper financieren

Het jaar 1979 staat in het teken van de oprichting van het camper merk Carthago. Oprichter de heer Karl-Heinz Schuler zorgt voor een individuele uitbouw van alle basisvoertuigen afgestemd op de wensen van de klant.

De firma richt zich in eerste instantie op enkel het uitbouwen van bus campers. Zo werden er duizenden VW busjes zoals de T4 voorzien van een hef dak en basis camperinrichting.

Vanaf 1999 komt het merk ook met een integraal onder de naam M liner op een Mercedes sprinter en Iveco basis. In 2004 heeft Carthago 110 medewerkers in dienst. Op de Caravan-Salon wordt de nieuwe Mega-Liner voorgesteld. Karl-Heinz Schuler viert het 25-jarig bestaan van het merk Carthago op het fabrieksterrein in Schmalegg. Carthago behoort tot de meest succesvolle kampeerautofabrikanten van de hogere middenklasse tot aan de bovenklasse.

Op de Caravan Salon 2009 wordt het beste verkoopresultaat in het 30-jarig bestaan van de firma bereikt. Het succesverhaal gaat verder, het productengamma vindt een uitstekende afname op de Europese markt waarop besloten word tot aan 2021 voor verdere uitbreiding van productie (gerelateerd) vloer opppervlakte. De Carthago word tot op de dag gebouwd op drie onderstellen: Fiat Ducato, Iveco daily, Mercedes-Benz Sprinter.

Carthago camper lening

Als u overweegt een Carthago camper aan te kopen dan kan dat met of zonder spaargeld. Kiest u ervoor om gedeeltelijk of volledig de camper te financieren raden wij u aan om te kiezen voor een type financiering waarbij u met een vaste rente en een vast maandtermijn werkt. Een persoonlijke lening biedt de beste voorwaarden voor uw camper. U lost per maand een vast bedrag af en kunt zelfs nog extra boetevrij aflossen. Door de vaste aflossing komt u niet met een onverwachte restschuld te zitten. De persoonlijke lening kent geen haken of ogen zoals een doorlopend krediet. U weet met een persoonlijke lening 100% waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening tot 78 jarige leeftijd aanvragen! Uiteraard zijn er ook andere financiering mogelijkheden.

Kampeer Krediet leningen

Onafhankelijk kampeer krediet advies

De persoonlijke lening van kampeer krediet is onafhankelijk beoordeeld door money view tot de beste camper financiering van Nederland. Zowel op voorwaarden als op laagste vaste rente tarief.

Wilt u onafhankelijk en bovenal kosteloos advies over de door u gewenste Carthago camper lening , onze specialisten helpen u graag. Als marktleider op het gebied van camper financiering garanderen wij de beste voorwaarden van Nederland.

“Kampeer krediet is specialist en marktleider op het gebied van camper en caravan financiering in Nederland. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden zijn aan vaste banken, dealers, of camper merken. Dit betekend de beste lening voorwaarden voor consumenten. Met een laagste rente garantie zorgen wij ervoor dat u altijd voordelig en verantwoord financiert!”

In 4 stappen de lening voor uw Carthago camper realiseren

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente tarieven Carthago camper financieren

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.