Hymer camper financieren

Het camper merk Hymer kent zijn oorsprong zoals zoveel camper merken vanuit Duitsland. Het bedrijf werd opgericht door Erwin Hymer in 1957. Het hoofdkantoor van de Hymer Group en tevens Hymer AG (het eigen merk) bevindt zich in het Duitse Bad Waldsee. De Hymer Groep is een van een grootste caravan en camper merken van Europa. De Hymer groep is in 2019 volledig overgenomen door het Amerikaanse Thor Industries welk ook overzees recreatie voortuigen produceren. Doelstelling van Hymer is om vanuit traditionele bouw een hoge kwaliteit te leveren. Een innovatief en attractief design van campers staat hoog in het vaandel. Daarnaast is veiligheid van vervoer en verblijf een hoge prioriteit van alle Hymer campers. Tot de Hymer groep behoren de merken, Burstner, Carado, Hymer, Etrusco, Eriba, LMC, Niesmann+Bischoff en Sunlight. De visie van Hymer is er op gericht dat voor veeleisende consumenten het mobiele reizen op top niveau steeds beter mogelijk is. Met de verlengde garantie voor nieuwe Hymer campers biedt het klanten 5 jaar zorgeloos reizen, en een leveringsgarantie voor rijklare onderdelen tot zelfs 10 jaar. Als klant van Hymer kan je rekenen binnen Duitsland op een leveringsservice binnen 24 uur van originele onderdelen & accessoires voor de camper mocht er wat mis gaan.

Met het oog op de toekomst waarbij o.a. elektrisch rijden steeds populairder word is het merk zich aan het oriënteren op ene eclectische camper. In samen werking onder andere met Mercedes Benz is er een concept camper ontwikkeld welk een goed beeld geeft hoe er in de toekomst gereisd gaat worden.

Hymer camperlening

Als u overweegt een Hymer camper aan te kopen dan kan dat met of zonder spaargeld. Kiest u ervoor om gedeeltelijk of volledig de camper te financieren raden wij u aan om te kiezen voor een type financiering waarbij u met een vaste rente en een vast maandtermijn werkt. Een persoonlijke lening biedt de beste voorwaarden voor uw camper. U lost per maand een vast bedrag af en kunt zelfs nog extra boetevrij aflossen. Door de vaste aflossing komt u niet met een onverwachte restschuld te zitten. De persoonlijke lening kent geen haken of ogen zoals een doorlopend krediet. U weet met een persoonlijke lening 100% waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening tot 78 jarige leeftijd aanvragen! Uiteraard zijn er ook andere financiering mogelijkheden.

Kampeer Krediet leningen

Onafhankelijk financiering advies

De persoonlijke lening van kampeer krediet is onafhankelijk beoordeeld door money view tot de beste camper financiering van Nederland. Zowel op voorwaarden als op laagste vaste rente tarief.

Wilt u onafhankelijk en bovenal kosteloos advies over de door u gewenste Hymer camper lening, onze specialisten helpen u graag. Als marktleider op het gebied van camper financiering garanderen wij de beste voorwaarden van Nederland.

“Kampeer Krediet is specialist en marktleider op het gebied van camper en caravan financiering in Nederland. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden zijn aan vaste banken, dealers, of camper merken. Dit betekend de beste lening voorwaarden voor de consument. Met een laagste rente garantie zorgen wij ervoor dat u altijd voordelig en verantwoord financiert!”

In 4 stappen de lening voor uw Hymer camper realiseren

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente tarieven Hymer camper financieren

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.