Knaus camper financieren

De oprichter en bedenker van het merk Knaus is Helmut Knaus. Van origine was hij een architect en had een bijzondere interesse in recreatieve voertuigen. Geboren in 1920, bracht hij zijn jeugd door in de oorlog en net als veel andere Duitsers droomde hij van vrede en vrijheid. Met het einde van de oorlog inzicht kwam er een einde aan verschrikkelijke periode in Europa. Het optimisme verspreidde zich langzaam en met name in het getergde Duitsland. Reislust en recreatie ontstond, en met het groeien van de economie groeide ook het verlangen van de vele Duitsers om meer te kunnen reizen. Dit was het perfecte moment voor Helmut Knaus om zijn droom van onbeperkte vrijheid te realiseren. Hij ontwierp uiteindelijk in 1960 een Caravan (Schwalbennest“) waarmee tot op de dag van vandaag gezinnen mee op reis gaan. Op de caravan en later camper werden twee zwaluwen aangebracht als symbool van vrijheid .

Met de samenvoeging van Knaus en Tabbert creëert men heden ten daagse een aanbod voor een brede groep klanten welk opzoek zijn naar een kwalitatief goede camper. Met diverse types aan integralen zorgt Knaus ervoor dat er in de volle breedte een goede invulling geven word aan camper wensen. Zo is er de populaire Knaus Sun en in 2020 het nieuwe type l!VE. Met de RevolutionCube-technologie zorgt men ervoor dat dragermateriaal van plastic extreem van lichtgewicht is. Daarnaast is het stijf- supersterk en verbonden door ultrasone energie waarbij koud smeltende pluggen voor maximale stabiliteit zorgen. Kortom minder gewicht en een versterkte opbouw.

Knaus camperlening

Als u overweegt een Knaus camper aan te kopen dan kan dat met of zonder spaargeld. Kiest u ervoor om gedeeltelijk of volledig de camper te financieren raden wij u aan om te kiezen voor een type financiering waarbij u met een vaste rente en een vast maandtermijn werkt. Een persoonlijke lening biedt de beste voorwaarden voor uw camper. U lost per maand een vast bedrag af en kunt zelfs nog extra boetevrij aflossen. Door de vaste aflossing komt u niet met een onverwachte restschuld te zitten. De persoonlijke lening kent geen haken of ogen zoals een doorlopend krediet. U weet met een persoonlijke lening 100% waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening tot 78 jarige leeftijd aanvragen! Uiteraard zijn er ook andere financiering mogelijkheden.

Kampeer Krediet leningen

Onafhankelijk financiering advies

De persoonlijke lening van kampeer krediet is onafhankelijk beoordeeld door money view tot de beste camper financiering van Nederland. Zowel op voorwaarden als op laagste vaste rente tarief.

Wilt u onafhankelijk en bovenal kosteloos advies over de door u gewenste Knaus camper lening, onze specialisten helpen u graag. Als marktleider op het gebied van camper financiering garanderen wij de beste voorwaarden van Nederland.

“Kampeer Krediet is specialist en marktleider op het gebied van camper en caravan financiering in Nederland. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden zijn aan vaste banken, dealers, of camper merken. Dit betekend de beste lening voorwaarden voor de consument. Met een laagste rente garantie zorgen wij ervoor dat u altijd voordelig en verantwoord financiert!”

In 4 stappen de lening voor uw Knaus camper realiseren

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente tarieven Knaus camper financieren

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.