La Strada camper financieren

Het camper merk La strada heeft in haar lange geschiedenis veel ervaring opgedaan met de ombouw van bijna alle gangbare bestelwagens. De eerste camper ombouw vond plaats in 1986 op basis van de populaire Volkswagen T3. In de jaren '90 stak het merk veel tijd en energie in het bedenken en experimenteren in potentiële nieuwe camper modellen. Op zoek naar vernieuwde modellen en productie van een groter aantal campers nam men de intrek in een grotere en bovenal nieuwe fabriek in Echzell. Met de logistiek op orde begon la strada aan de ontwikkeling van nieuwe modellen. Zo werd bij vooorbeeld de bestseller De Avanti op basis van de Fiat Ducato gepresenteerd. Dit model camper is de koning onder de campers en word in grote volumes uitgeleverd vanuit de Hessische fabriek. De avanti word op dit moment in zes verschillende indelingsvarianten aangeboden. Een hoogte punt in de doorontwikkeling van in de geschiedenis van la strada was de introductie van de la strada Nova in het jaar 2000. la strada verliet voor het eerst het terrein van de klassieke panel van campers. Tegelijkertijd legde de Nova de basis voor de hernieuwde focus op het premiumsegment, dat vandaag de dag consequent door alle modelseries loopt. In tegenstelling tot conventionele semi-geïntegreerde modellen, bestaan de buitenmuren van de la strada Nova echter niet uit drie wanden, een vloer en een dak die met elkaar verbonden zijn. De levende structuur van de la strada Nova is gemaakt van een enkel gietstuk van glasvezelversterkte kunststof. In de voorziene uitsparingen worden kleppen, deuren en ramen geplaatst. Goede isolatie, hoge robuustheid en een lange levensduur zijn het resultaat. Momenteel produceert la Strada ongeveer zo’n 400 campers per jaar.

La Strada camperlening

Als u overweegt een La Strada camper aan te kopen dan kan dat met of zonder spaargeld. Kiest u ervoor om gedeeltelijk of volledig de camper te financieren raden wij u aan om te kiezen voor een type financiering waarbij u met een vaste rente en een vast maandtermijn werkt. Een persoonlijke lening biedt de beste voorwaarden voor uw camper. U lost per maand een vast bedrag af en kunt zelfs nog extra boetevrij aflossen. Door de vaste aflossing komt u niet met een onverwachte restschuld te zitten. De persoonlijke lening kent geen haken of ogen zoals een doorlopend krediet. U weet met een persoonlijke lening 100% waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening tot 78 jarige leeftijd aanvragen! Uiteraard zijn er ook andere financiering mogelijkheden.

Kampeer Krediet leningen

Onafhankelijk financiering advies

De persoonlijke lening van kampeer krediet is onafhankelijk beoordeeld door money view tot de beste camper financiering van Nederland. Zowel op voorwaarden als op laagste vaste rente tarief.

Wilt u onafhankelijk en bovenal kosteloos advies over de door u gewenste La Strada camper lening, onze specialisten helpen u graag. Als marktleider op het gebied van camper financiering garanderen wij de beste voorwaarden van Nederland.

“Kampeer Krediet is specialist en marktleider op het gebied van camper en caravan financiering in Nederland. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden zijn aan vaste banken, dealers, of camper merken. Dit betekend de beste lening voorwaarden voor de consument. Met een laagste rente garantie zorgen wij ervoor dat u altijd voordelig en verantwoord financiert!”

In 4 stappen de lening voor uw La Strada camper realiseren

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente tarieven La Strada camper financieren

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.