Pössl camper financieren

Camper merk Pössl is in de jaren tachtig opgericht door eigenaar Peter Pössl. In zijn gedachte en later op papier ontwierp hij een bestelwagen met camper uitrusting welk volledig geschikt was voor alledaags gebruik. Feitelijk opende hij veel ogen van consumenten door te laten ervaren dat in de juiste combinatie van mobiliteit en gebruiksgemak een bus camper heel praktisch is. PÖSSL is daarom al jaren lang specialist in bus campers.

PÖSSL bus campers is als zoveel concurrenten een Duitse camper producent. Het merk maakt al ruim 30 jaar uitsluitend bus campers en legt zich niet toe op andere camper segmenten. Deze bedrijfsfilosofie maakt het merk uniek binnen de camper aanbieders. Men heeft de afgelopen jaren kwaliteit goed kunnen waarborgen en dat maakt het dat het merk Pössl het meest verkochte bus camper merk op de markt is. Door de omvang en specialisatie op enkel het gebied van bus campers is er ruime beschikbaarheid van onderdelen en overige aanverwante zaken zoals naslag werk. Duitse degelijkheid kenmerkt zich door flexibiliteit, hoge kwaliteit en innovatieve ideeën. Niet voor niets heeft de jaren lange expertise en service gerichtheid het merk PÖSSL tot de meest populaire bus camper fabrikant gemaakt in Europa. Tegenwoordig is de keuze enorm op het gebied van campers echter geen enkele andere fabrikant kan terugvallen op meer dan 30 jaar ervaring in dit segment. Het merk PÖSSL is en blijft hierdoor nog steeds zeer in trek waar men kan terug vallen op de jaren lange kennis en ervaring. De huidige bus camper type zijn o.a.; Roadcamp, 2Win, Roadcruise, Trenta en Summit in meer uitvoeringen.

Pössl camperlening

Als u overweegt een Pilote camper aan te kopen dan kan dat met of zonder spaargeld. Kiest u ervoor om gedeeltelijk of volledig de camper te financieren raden wij u aan om te kiezen voor een type financiering waarbij u met een vaste rente en een vast maandtermijn werkt. Een persoonlijke lening biedt de beste voorwaarden voor uw camper. U lost per maand een vast bedrag af en kunt zelfs nog extra boetevrij aflossen. Door de vaste aflossing komt u niet met een onverwachte restschuld te zitten. De persoonlijke lening kent geen haken of ogen zoals een doorlopend krediet. U weet met een persoonlijke lening 100% waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening tot 78 jarige leeftijd aanvragen! Uiteraard zijn er ook andere financiering mogelijkheden.

Kampeer Krediet leningen

Onafhankelijk financiering advies

De persoonlijke lening van kampeer krediet is onafhankelijk beoordeeld door money view tot de beste camper financiering van Nederland. Zowel op voorwaarden als op laagste vaste rente tarief.

Wilt u onafhankelijk en bovenal kosteloos advies over de door u gewenste Pössl camper lening , onze specialisten helpen u graag. Als marktleider op het gebied van camper financiering garanderen wij de beste voorwaarden van Nederland.

“Kampeer Krediet is specialist en marktleider op het gebied van camper en caravan financiering in Nederland. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden zijn aan vaste banken, dealers, of camper merken. Dit betekend de beste lening voorwaarden voor de consument. Met een laagste rente garantie zorgen wij ervoor dat u altijd voordelig en verantwoord financiert!”

In 4 stappen de lening voor uw Pössl camper realiseren

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente tarieven Pössl camper financieren

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.