Westfalia Mobil camper financieren

Westfalia Mobil is een Duits bedrijf dat campers bouwt op basis van bestaande bestelwagens. De meest succesvolle bus camper is op de Volkswagen chassis gebouwd. De huidige Fabriek is gevestigd te Rheda-Wiedenbrück in Noordrijn-Westfalen. Het bedrijf begon op 1 oktober 1844 als smederij van Johann Bernhard Knöbel. In 1927 leverde de firma Knöbel zijn eerste voertuig aanhanger voor een personenauto en in 1935 werd de kogelkoppeling toegepast, welk nu overal ingezet word .In 1950 begon een langdurige samenwerking met het Duitse Volkswagen welk tot op de dag van vandaag voortduurt.

In 1957 start Volkswagen de productie bij Westfalia in Rheda-Wiedenbrück. In Europa maar vooral in Amerika ontstaat er veel vraag naar deze compacte camper met keuken, opklapbank en schuifdeur. De volkwagen T1 biedt deze mogelijkheid. Uiteindelijk zijn er 25.000 T1 bus camper modellen gebouwd. Meer dan de helft was bestemd voor de Amerikaanse markt. De busjes waren met name razend populair bij de surfende doelgroep aan de Amerikaanse kustwateren.

De tweede generatie van de Transporter de T2 komt op de markt in 1967. De bus is een stuk groter, wendbaarder en heeft een automaat als versnellingsbak. Door de technische aanpassingen stijgt de verkoop gestaag door. In het jaar 1971 passeerd Westfalia de magische grens van 100.000 geproduceerde camper bussen.

Na de T2 volgde in 1979 presenteert de T3 ook wel Joker genoemd. Later werd de Joker serie verder uitgebreid met een model waarbij het dak verhoogd was. In 1988 kwam Volkswagen met de sportieve T3 California. De nieuwe camper bus uitvoering was slim op de markt gebracht omdat het een brede groep consumenten bereikte door een attractieve prijs kwaliteit verhouding. Vanaf 1990 nemen de technologische ontwikkelingen versneld toe. Hiermee volgt er ook voor de VW Transporter een nieuw tijdperk. T4, T5 en T6 volgen elkaar snel op. Westfalia brengt meerdere camper dak varianten op de markt, denk hierbij aan het traditionele het hef dak, hard top hoog dak.

Westfalia camperlening

Als u overweegt een Westfalia bus camper aan te kopen dan kan dat met of zonder spaargeld. Kiest u ervoor om gedeeltelijk of volledig de camper te financieren raden wij u aan om te kiezen voor een type financiering waarbij u met een vaste rente en een vast maandtermijn werkt. Een persoonlijke lening biedt de beste voorwaarden voor uw camper. U lost per maand een vast bedrag af en kunt zelfs nog extra boetevrij aflossen. Door de vaste aflossing komt u niet met een onverwachte restschuld te zitten. De persoonlijke lening kent geen haken of ogen zoals een doorlopend krediet. U weet met een persoonlijke lening 100% waar u aan toe bent. U kunt de persoonlijke lening tot 78 jarige leeftijd aanvragen! Uiteraard zijn er ook andere financiering mogelijkheden.

Kampeer Krediet leningen

Onafhankelijk financiering advies

De persoonlijke lening van kampeer krediet is onafhankelijk beoordeeld door money view tot de beste camper financiering van Nederland. Zowel op voorwaarden als op laagste vaste rente tarief.

Wilt u onafhankelijk en bovenal kosteloos advies over de door u gewenste Westfalia bus camper lening, onze specialisten helpen u graag. Als marktleider op het gebied van camper financiering garanderen wij de beste voorwaarden van Nederland.

“Kampeer Krediet is specialist en marktleider op het gebied van camper en caravan financiering in Nederland. Door onze onafhankelijkheid zijn we niet gebonden zijn aan vaste banken, dealers, of camper merken. Dit betekend de beste lening voorwaarden voor de consument. Met een laagste rente garantie zorgen wij ervoor dat u altijd voordelig en verantwoord financiert!”

In 4 stappen de lening voor uw Westfalia Mobil camper realiseren

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Laagste rente tarieven Westfalia Mobil camper financieren

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.