Als ondernemer zakelijk camper financieren

Online geld lenen, financial lease uw camper

Onze financial lease krijgt een 4.8 uit 5

Online geld lenen, financial lease uw camper

Online of telefonisch een financial lease aanvragen voor uw camper waar moet u op letten? Onze specialisten leggen u zo goed mogelijk uit wat de voor- en nadelen zijn van een financial lease om uw camper te financieren. Online financieren met een vakantiegevoel, het is mogelijk maar dan wel tegen de beste voorwaarden van Nederland bij de specialist en marktleider in camper financiering.

Voordelen van financial lease camper

Met de keuze voor een camper kiest u voor flexibiliteit en comfort. Heerlijk op reis met een goed vervoersmiddel waarbij u zelf bepaald waar en hoelang u verblijft. Met een camper lening wordt de stap naar het realiseren van uw droom vakantie werkelijkheid.

In veel gevallen kiezen ondernemers ervoor om een camper volledig of gedeeltelijk te financieren. Op welke basis en verhouding (hoogte bedrag) dat gebeurt hangt af van de persoonlijke situatie. Zo kan het zijn dat u niet volledig uw spaargeld wilt aanspreken maar, dan is een gedeelte financieren een prima optie om toch de gewilde camper aan te schaffen. De aankoop van een camper gebeurt veelal voor de langere termijn, of om een rendement te maken als we kijken naar verhuur. Belangrijk is om een goede inschatting te maken in welke verhouding u extra geld nodig heeft voor de camper. Daaropvolgend is belangrijk om te kijken welke type lening het beste bij uw situatie past, wilt u zekerheid van een vaste maandtermijn die bestaat uit rente en aflossing dan kan financial lease een goede optie zijn. De camper specialisten van Kampeer Krediet helpen u bij een juiste inventarisatie, kosteloos en vrijblijvend.

Vraag direct uw financial lease aan

Financier een caravan via financial lease

Geld lenen om een te camper financieren kan o.a. met een Financial lease zakelijk.

U bent zelfstandig ondernemer en opzoek naar een camperfinanciering waarbij u de wens heeft om uw eigen liquide middelen in uw bedrijf te houden. Veel banken staan niet te springen om u te helpen bij een passende financiering voor uw zakelijke camper, echter via Kampeer Krediet kan dit wel! Financial Lease een ideale manier, om uw aankoop te realiseren, zonder uw bedrijfskapitaal aan te spreken. Bij Financial Lease leent u als bedrijf geld voor de aankoop van uw camper of caravan en lost deze lening af in een door u gekozen looptijd. Het object is uw eigendom, waarmee u het vermogen binnen de onderneming houdt. Daarnaast heeft u met Financial Lease recht op diverse fiscale voordelen. U kunt bij financial lease voor uw camper tevens voor een variant kiezen waarbij u een slottermijn heeft. Met een slottermijn houdt u rekening met de te verwachte waarde van uw camper aan het einde van de looptijd. Na betaling van de gehele slottermijn bent u uiteindelijk ook juridisch eigenaar van de camper. Als u een slottermijn hanteert dan heeft dit als voordeel dat de maandbedragen aan uw financiering aanzienlijk lager zijn.

Lage rente bij omzetten of verhogen van uw financial lease

Heeft u op dit moment een Financial lease met of zonder slottermijn als huidige financieringsvorm op uw camper dan is het mogelijk om deze om te zetten naar een nieuwe financieringsvorm met een lagere rente en een vaste aflossing. Door te kiezen voor een lagere rente op uw huidige camperlening bespaart u honderden euro’s. Heeft u momenteel een camperlening en wilt u deze verhogen dan kan dat uiteraard ook. Onze specialisten zorgen ervoor dat volledig ontzorgd wordt en nemen het traject volledig kosteloos uit handen voor u.

Leen bedrag financial lease camper berekenen

Hoeveel u wilt lenen hangt uiteraard af van de aanschafprijs van de camper. De prijs wordt verder bepaalt door uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Het type camper los van bouwjaar speelt hier een belangrijke rol in. Zo zijn er duidelijke prijs verschillen in o.a. bus camper, half integraal of integraal. Omdat campers waardevast zijn is het verstandig om de verschillende opties goed naast elkaar te leggen. Heeft u spaargeld, zet dan goed op een rij wat u aanvullend wenst te lenen en of u voldoende financiële armslag behoudt en niet al uw spaargeld in een keer te gebruiken als aanbetaling. Financiert u met een lening met slottermijn dan is verstandig om een goede inschatting te maken van de mogelijke restwaarde van uw camper, mocht u deze ter aflossing weer inruilen of verkopen. En zorg ervoor dat indien u langer gebruik wenst te maken van de camper dan de looptijd van de lening, u financiële middelen opzijzet voor de aflossing van het slottermijn.

De aanschafkosten kunt u dus goed op een rij zetten maar hoe zit het met de aanvullende kosten? Denk hierbij aan extra opties op uw camper of aanverwante kampeer gerei zoals tent, buiten meubilair, TV schotel of fietsen drager. Daarnaast heeft u te maken met een aantal jaarlijkse terugkerende kosten posten. Denk hierbij aan verzekering, wegenbelasting, afschrijving, stalling en onderhoud aan uw camper. Belangrijk is om dus een goede begroting te maken. De financiering specialisten van Kampeer Krediet helpen u graag met berekenen waar nodig.

Hulp nodig bij uw financial lease? We helpen graag

Dankzij onze volledige online werkwijze zorgt Kampeer Krediet ervoor dat u efficiënt en zorgvuldig de goedkoopste lening van Nederland afsluit. Uiteraard helpen wij u ook telefonisch of per post! Als camper en caravan specialisten werken wij exclusief met speciaal banken welk de laagste marktrentes garanderen. Daarnaast is onze eis dat er altijd extra boetevrij afgelost kan worden op de persoonlijke lening of doorlopend krediet! Door geen overhead aan dure kantoren of moeilijke processen leent u altijd met de laagste rente garantie via Kampeer Krediet.

Een online camperlening offerte aanvragen is geheel gratis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren uw camper en wenst u toch liever persoonlijk contact, wij helpen u graag. Als Nederlands grootste recreatieve financier kunt u ook geldlenen voor een caravan, vouwwagen, boot, motor of auto. Uiteraard met de laagste rente garantie van Kampeer Krediet!

Vraag direct uw financial lease aan

Veel gestelde vragen

{{ item.question }}

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief