Het KampeerKrediet:

voordeligste financiering voor campers en caravans!

Bent u op zoek naar het voordeligste kampeerkrediet om uw caravandromen werkelijkheid te laten worden? Of kiest u toch liever voor de aanschaf van een droom camper? Kampeerkrediet heeft de meest voordelige leningen waarmee u uw investering voordelig en veilig kunt financieren. Geld lenen bij de nummer 1 in camper en caravan financiering is betrouwbaar en overzichtelijk. Daarnaast is een financiering afsluiten geheel kosteloos.

Met het kampeerkrediet zijn er financiering mogelijkheden tot € 150.000,00. Waar de meeste aanbieders uitgaan van een “ potentiele vervangingswaarde” en u een flexibel krediet aanbieden werkt het kampeerkrediet zoveel mogelijk met zekerheden. Het product zorgt ervoor dat u de maximale zekerheid heeft van aflossen en dat u altijd boetevrij extra mag inlossen. Mocht u besluiten om uw camper of caravan tussentijds toch te vervangen heeft u altijd de zekerheid van een ingelost deel.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro}} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.