Lening oversluiten

Onze lening oversluiten krijgt een 4.8 uit 5

Voordelig en snel uw lening oversluiten

Veel consumenten in de recreatie branche vragen zich af waarom je bij Kampeer Krediet zo’n ontzettend lage rente kunt krijgen. Doordat kampeer krediet is aangesloten bij het Nederlands Krediet Collectief profiteren wij direct mee van collectieve afspraken gemaakt met krediet verstrekkers. Een zeer lage rente komt voort uit dat wij geen grote kantoren hebben, zeer efficiënt werken en een volledig gedigitaliseerd online proces hebben. Wij zijn dus nagenoeg altijd goedkoper dan huisbanken, dealers of andere krediet aanbieders. Daarnaast hebben wij financieringen in ons assortiment welk specifiek zijn toegekend aan camper, caravan of vouwwagens. De reguliere geldverstrekkers bieden deze dus niet aan, waar kampeer krediet dit wel kan verzorgen.

Goed koop geld lenen en uw bestaande lening oversluiten

Stel dat u van plan bent om tot een aankoop over te gaan en deze wilt financieren. De kans is groot dat u wellicht nog een creditcard of overige “oude leningen” heeft openstaan. Deze oude krediet faciliteiten kunnen u beperken in het totaal te lenen bedrag voor uw caravan of camper. Het is daarom beter om uw bestaande leningen over te sluiten tegen betere voorwaarden zoals een veel lagere rente. Hiermee verkort u de looptijd, bespaard u op uw maandelijkse lasten en u creëert 1 overzichtelijke lening met een vaste looptijd. Vooral doorlopende kredieten of zijn duur en hebben een hogere variabele rente. Onze kredietspecialisten bekijken graag vrijblijvend of u kunt besparen.

U bent bij uw dealer en vol emotie ziet u de camper of caravan van uw dromen. U heeft de prijzen goed vergeleken en dit gaat het worden. U heeft wat spaargeld maar wil toch graag een deel financieren. Op de deur van de caravan of camper hangt een pamflet met een maandtermijn wat u kwijt zou zijn het klinkt allemaal heel mooi maar weet u wat u aangeboden krijgt om af te sluiten? Ons advies NIET doen, de kans is groot dat u een doorlopend krediet krijgt aangeboden wat totaal niet past bij uw leendoel.
Wij beschrijven hieronder wat onze specialisten veelvuldig tegenkomen en van onze klanten hebben vernomen na een bezoek aan de dealer waarbij een financiering concept word aangeboden:

Via de dealer werd middels een tussenpersoon het e.a. met ons doorgenomen: onder andere de verwachte periode het gebruik van uw camper of caravan, en hoeveel geld u tegen het einde van deze periode weer beschikbaar wilt hebben voor uw vervangingswensen als wij de camper gingen inruilen.

Op basis van een simpele rekensom word er uitgerekend welk bedrag er maandelijks gereserveerd dient te worden om onze toekomstige vervangingswensen weer mogelijk te maken, daarop nog eens het bedrag dat maandelijks aan variabele rente berekend wordt om een zogenaamde “investering” in onze caravan of camper.

Wat u feitelijk krijgt aangeboden is een zeer onvoordelig doorlopend krediet met of zonder slot termijn tegen een zeer hoge rente. Niet meer en niet minder. De aanbieder verleid u enkel met een lage maandlast, met alle risico’s voor u als consument. Want wat als de caravan of camper eerder aan vervanging toe is, of de rente stijgt? Laat u daarom altijd onafhankelijk informeren door Kampeer Krediet, kosteloos en vrijblijvend met laagste rente garantie!

Vraag direct uw offerte aan

Veel gestelde vragen

{{ item.question }}

Het oversluiten van uw lening zo geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Bereken vrijblijvend uw maandtermijn

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Wijsman

Tamara Wijsman
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden met 4.8/5 beoordeeld

Trustpilot
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.