Lening verzekeren

Lenen zonder zorgen

Om u te behoeden voor financiële zorgen hebben wij drie kredietbeschermers ontwikkeld die u in combinatie met uw consumptief krediet kunt afsluiten: een overlijdensrisicoverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en een werkloosheidsverzekering.

Deze verzekeringen nemen de maandelijkse betalingsverplichting van de persoonlijke lening, doorlopend krediet of hybride krediet van u over in geval van onverwachte arbeidsongeschiktheid en werkloosheid. Met een overlijdensrisicoverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden met schulden achterblijven na uw overlijden of het overlijden van uw partner. Het verzekerde bedrag valt vrij in geval van overlijden.

Lenen met een kredietbeschermer is lenen zonder zorgen. Onze kredietadviseurs adviseren u graag om de best passende en verantwoorde lening af te sluiten beschermt met een kredietbeschermer.

{{ activeBody }}

Onze partners

TAF

TAF treedt op als gevolmachtigd agent voor Quantum Leben en ACE. TAF is al vanaf het ontstaan van Kampeer Krediet onze samenwerkingspartner. TAF staat voor transparantie en begrijpbare producten. Als een van de eerste marktpartijen bood zij verzekeringen aan zonder een doorlopende provisie, voor u als consument dus een netto premie zonder haken of ogen!

De overlijdensrisico verzekering van TAF hebben in het verleden al meerdere keren de vijfsterrenrating van MoneyView behaald. Dat heeft alles te maken met de vrijheid die deze verzekering biedt. TAF biedt de overlijdens risico aan tegen de beste voorwaarden en de meest scherpe premie, ook voor de hogere leeftijdsklasse.

Credit life

Credit Life International Schade en Credit Life AG zijn Duitse verzekeringsmaatschappijen, gespecialiseerd in betalingsbeschermers en overlijdensrisicoverzekeringen. De maatschappijen opereren onder de naam Credit Life International. Kampeer Krediet voert exclusief voor de Nederlandse markt de speciale krediet beschermingsverzekeringen van Credit Life welk direct af te sluiten zijn via NKC of haar labels als u een krediet aanvraag doet. Uiteraard sluit u uw polis tegen de beste voorwaarden en laagst mogelijke premie en dit zonder uitgebreide medische verklaring!

Een lening afsluiten: met of zonder kredietbeschermer

U sluit bij ons een lening af met of zonder bijbehorende kredietbeschermer. De keuze is aan u. Onze kredietspecialisten kunnen u vrijblijvend adviseren over de voordelen van een kredietbeschermer voor uw lening. Zij bekijken samen met u welke lening het beste bij u past en dankzij de verzekering leent u zonder zorgen.

Het is niet mogelijk om een losse kredietbeschermer af te sluiten. Heeft u een lopende lening bij een andere partij maar wilt u optimale zekerheid bij uw lening? Dan sluiten we de lening over en op dat moment kunnen wij een kredietbeschermer afsluiten voor uw lening. Dat geeft een zeker gevoel en uw lening en verzekering samen bij één partij! Dat geeft overzicht.

Dankzij een kredietbeschermer weet u zeker dat u kunt blijven voldoen aan de maandelijkse betalingsverplichtingen van uw persoonlijke lening, doorlopend krediet of hybride krediet in geval van onverwachte nare omstandigheden.

De premie die u betaalt voor de kredietbeschermer is een netto premie die u rechtstreeks betaalt aan de verzekeraar. U betaalt hiervoor geen provisie.

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Bereken vrijblijvend uw maandtermijn

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.