Motor financieren

Motorrijden op zijn best

Met een motor bent u snel op uw bestemming, vermijdt u lange files én kunt u overal parkeren. Dat maakt een motor het ideale vervoersmiddel. Voor korte ritjes in Nederland, maar ook voor lange ritten. Denk aan een heuse motorvakantie. Voor welke gelegenheid u een motor wilt gebruiken, maakt niet uit. Met een goede motor ervaart u motorrijden altijd op zijn best. Financier uw nieuwe motor met een speciale motorlening van Kampeer Krediet.

Welke financieringsmogelijkheden zijn er?

U heeft niet alleen keus uit verschillende motoren, maar ook uit verschillende financieringen. Met spaargeld bekostigt u uw nieuwe motor zonder dat daar rente of aflossing bij komt kijken. Dat is financieel gezien het aantrekkelijkst. Wanneer u niet genoeg heeft kunnen sparen, kunt u terugvallen op een motor op afbetaling, óf – en dat is vele malen voordeliger – een lening. Kortgezegd heeft u de volgende mogelijkheden om een motor te financieren:

  • Inleggen spaargeld
  • Motor op afbetaling kopen
  • Persoonlijke lening voor motor afsluiten
  • Geld lenen met een doorlopend krediet

Een motor financieren met een lening

Met een lening van Kampeer Krediet realiseert u elk recreatief doel dat u voor ogen heeft. Het gehele of gedeeltelijke aankoopbedrag van een motor bijvoorbeeld. Ook kunt u het bedrag besteden aan onderhoudskosten van de motor of accessoires. U beslist waar u het geleende geld voor gebruikt. Wij onderscheiden twee soorten motorleningen:

{{ activeBody }}

Geld lenen voor een motor met persoonlijke lening

Het financieren van een motor gebeurt het meest met een persoonlijke lening. Dit komt doordat dit een manier van geld lenen is, waarbij er geen ruimte is voor fluctuerende rentes en looptijden. Sluit u een persoonlijke lening af voor een motor, dan weet u gedurende de looptijd waar u aan toe bent.

Een fijn onderdeel van deze lening is dat de rente vaststaat. Op dit moment staat de rente historisch laag – op v.a. 6,4% - wat betekent dat u de gehele looptijd profiteert van dit mooie, lage rentepercentage. Het is dus een goed moment een motorlening aan uw portefeuille toe te voegen.

Zoals gezegd, staat de looptijd tevens vast. In de praktijk betekent dit dat u met de geldverstrekker afspreekt in hoeveel maanden u de lening terugbetaalt. Gedurende deze periode betaalt u rente én aflossing. Dat is positief, want aan het einde van de looptijd stopt de lening automatisch en heeft u geen schuld.

Vraag direct uw motor financiering aan

Een motorlening afsluiten bij Kampeer Krediet

Een lening voor een camper, caravan, een auto om de caravan mee te sleuren óf een motor, waarmee u toert door de mooiste gebieden: Kampeer Krediet regelt het op een verantwoorde en voordelige wijze.

Dit doen wij door een breed scala aan leenproducten te vergelijken en nauwe samenwerkingen aan te gaan met banken en kredietverstrekkers. Hierdoor garanderen wij de laagste rentestanden en beste voorwaarden van Nederland voor onze sportieve, recreatieve en avontuurlijke klanten. De rente ligt bij ons een stuk lager dan bij grootbanken, kredietaanbieders en dealerfinancieringen.

Nieuwsgierig of een motorlening in uw financiële plaatje past? Bereken hier uw maximale lening om een indicatie te krijgen óf neem contact op met een van onze kredietspecialisten.

Vraag direct uw motor financiering aan

Veel gestelde vragen

{{ item.question }}

In 4 stappen uw lening geregeld

1. Online persoonlijke lening aanvragen

Niet zeker van uw keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met u door.

2. Ontvang een gratis offerte op maat

We nemen samen uw wensen en mogelijkheden door. U krijgt van ons de best passende offerte.

3. Documenten opsturen

U kunt online in uw persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

4. Ontvang het bedrag direct op uw rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor u af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op uw rekening.

Bereken vrijblijvend uw maandtermijn

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Dit betekent {{ extraMaand | euro }} per maand extra t.o.v. sparen.

We helpen u graag met uw lening

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel gratis met onze adviseurs.

085 – 760 89 88
Tamara Blommaert

Tamara Blommaert
Senior kredietspecialist

  • Altijd boetevrij aflossen
  • Laagste rentetarieven
  • Service gedurende de looptijd van uw lening
  • Lenen zonder zorgen

Onze leningen worden beoordeeld met 4.8/5!

Trustpilot

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet Extra kosten p/m
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }} {{ extraMaand | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.