Direct de voordeligste camperlening

Direct geld lenen met lage rente

Onze persoonlijke lening krijgt een 9,7 uit 10

Persoonlijke lening aanvragen

Online of telefonisch een goedkoop persoonlijke lening aanvragen voor uw camper waar moet u op letten? Onze specialisten leggen het u zo goed mogelijk uit wat de voor- en nadelen zijn van de persoonlijke lening om uw camper te financieren. Online financieren met een vakantiegevoel, het is mogelijk maar dan wel tegen de beste voorwaarden van Nederland bij de specialist en marktleider in camper financiering.

Persoonlijke lening; camper financieren

Met de keuze voor een camper kiest u voor flexibiliteit en comfort. Heerlijk op reis met een goed vervoersmiddel waarbij u zelf bepaald waar en hoelang u verblijft. Met een camper lening wordt de stap naar het realiseren van uw droom vakantie werkelijkheid.

In veel gevallen kiezen consumenten ervoor om een camper volledig of gedeeltelijk te financieren. Op welke basis en verhouding (hoogte bedrag) gebeurt hangt af van de persoonlijke situatie. Zo kan het zijn dat u niet volledig uw spaargeld wilt aanspreken maar, dan een stuk bij financieren een prima optie om toch de gewilde camper aan te schaffen. De aankoop van een camper gebeurt veelal voor de langer termijn, of soms voor een stukje rendement te maken als we kijken naar bijvoorbeeld verhuur. Belangrijk is om een goede inschatting te maken in welke verhouding u extra geld nodig heeft voor de camper. Daaropvolgend is belangrijk om te kijken welke type lening het beste bij uw situatie past, wilt u zekerheid van een vaste maand termijn welk bestaat uit rente en aflossing dan kan de persoonlijke lening een goede optie zijn. De camper specialisten van Kampeer Krediet helpen u bij een juiste inventarisatie, kosteloos en vrijblijvend.

Vraag direct uw persoonlijke lening aan

Geld lenen voor camper financiering, wat zijn de opties?

Geld lenen voor een camper kan o.a. met een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. De belangrijkste verschillen zijn:

{{ activeBody }}

Waar het doorlopend krediet in het verleden veelal werd afgesloten voor een camper is een persoonlijke lening de meest gekozen optie voor het financieren van een camper. Een praktische en veilige keus. Een persoonlijke lening is interessant dankzij de vaste rente en looptijd. De maandlasten staan hiermee ook vast. De rente op een persoonlijke lening is bovendien lager en u kunt geheel boetevrij aflossen.

Persoonlijke lening verhogen of verlagen voor lagere rente

Heeft u op dit moment een persoonlijke lening als huidige financieringsvorm op uw camper dan is het mogelijk om deze kosteloos om te zetten naar een nieuwe persoonlijke lening of doorlopend krediet met een lagere rente en een vaste aflossing. Door te kiezen voor een lagere rente op uw huidige camperlening bespaart u honderden euro’s. Heeft u momenteel een camperlening en wilt u deze verhogen dan kan dat uiteraard ook. Onze specialisten zorgen ervoor dat volledig ontzorgd wordt en nemen het traject volledig kosteloos uit handen voor u.

Vraag direct uw persoonlijke lening aan

Persoonlijke lening berkenen

Hoeveel u wilt lenen hangt uiteraard af van de aanschafprijs van de camper. De prijs wordt verder bepaald door uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Het type camper los van bouwjaar speelt hier een belangrijke rol in. Zo zijn er duidelijke prijs verschillen in oa bus camper, half integraal of integraal. Omdat campers redelijk waardevast zijn is het verstandig om de verschillende opties goed naast elkaar te leggen, ook met in het achterhoofd als u de camper weer wilt inruilen of wilt verhuren. Heeft u spaargeld, zet dan goed op een rij wat u aanvullend wenst te lenen en of u voldoende financiële armslag behoud door niet al uw spaargeld in 1 keer te gebruiken als aanbetaling.

De aanschafkosten kunt u dus goed op een rij zetten maar hoe zit het met de aanvullende kosten? Denk hierbij aan extra opties op uw camper of aanverwante kampeer gerei zoals tent, buiten meubilair, TV schotel of fietsen drager. Daarnaast heeft u te maken met een aantal jaarlijkse terugkerende kosten posten. Denk hierbij aan verzekering, wegenbelasting, afschrijving, stalling en onderhoud aan uw camper. Belangrijk is om dus een goede begroting te maken. De financiering specialisten van Kampeer Krediet helpen u graag met berekenen waar nodig.

Online lening aanvragen

Dankzij onze volledige online werkwijze zorgt Kampeer Krediet ervoor dat u efficiënt en zorgvuldig de goedkoopste lening van Nederland afsluit. Uiteraard helpen wij u ook telefonisch of per post! Als camper en caravan specialisten werken wij exclusief met speciaal banken welk de laagste marktrentes garanderen. Daarnaast is onze eis dat er altijd extra boetevrij afgelost kan worden! Door geen overhead aan dure kantoren of moeilijke processen leent u altijd met de laagste rente garantie via Kampeer Krediet.

Een online camperlening offerte aanvragen is geheel gratis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het financieren uw camper en wenst u toch liever persoonlijk contact, wij helpen u graag. Als Nederlands grootste recreatieve financier kunt u ook geldlenen voor een caravan, vouwwagen, boot, motor of auto. Uiteraard met de laagste rente garantie van Kampeer Krediet!

Vraag direct uw persoonlijke lening aan

Veel gestelde vragen

{{ item.question }}

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.krediet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijd }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.