Seniorenlening aanvragen

Seniorenlening voor camper of caravan financiering

Onze seniorenlening krijgt een 4.8 uit 5

Lening voor senioren met verbeterde voorwaarden

Steeds meer senioren kiezen ervoor om hun camper of caravan te financieren. Doordat de leeftijdsgroep senioren steeds mobieler wordt genieten meer mensen ook latere leeftijd van kampeerreizen. Een nieuwe camper of caravan aanschaffen kan ook op latere leeftijd een uitkomst bieden als u onbezorgd in enige luxe wilt reizen.

Zeker in corona tijd is het gebruik van een eigen accommodatie niet allen praktisch maar ook uit hygiënische overwegingen een verstandige keuze.

Om beter in te spelen op de behoefte van de senior in specifiek het aanschaffen van een camper of caravan heeft Kampeer Krediet de voorwaarden voor de persoonlijkste senioren lening verbeterd door de leeftijdslimiet te verhogen. Doordat het aantal senioren sterk is toegenomen de afgelopen jaren groeide de behoefte om voordelig en verantwoord geld te lenen. Om u een indicatie te geven. Nederland telt momenteel ruim 3,4 miljoen inwoners van 65 jaar en ouder. Het aantal senioren dat op zoek is naar een nieuwe camper of caravan zal de komende jaren zal blijven groeien.

Bij de meeste geldverstrekkers moet de lening worden afgelost voor het 75ste. levensjaar. Hierdoor worden senioren gedwongen om hun lening versneld af te lossen, met hogere maandlasten tot gevolg. Doordat de financiële positie senioren de afgelopen jaren sterk is verbeterd in tegenstelling tot voorgaande jaren kan er ook met een pensioen inkomen prima een lening worden afgesloten.

Sinds mei 2019 werkt Kampeer Krediet in samenwerking met onder ander BNP Paribas Personal Finance met een oplossing om senioren wel de mogelijkheid te bieden een passende lening aan te gaan op latere leeftijd. Met de persoonlijkste lening bedient het Kampeer Krediet duizenden senioren per jaar, efficiënt en zorgvuldig voor nu en voor later.

Vraag direct uw seniorenlening aan

De persoonlijke lening van Kampeer Krediet is onafhankelijk beoordeeld door MoneyView als beste in rente en lening voorwaarden.

MoneyView beste in rente en lening voorwaarden

U bent voornemens om als senior een reguliere persoonlijke lening af te sluiten voor uw caravan of camper. Er is goed nieuws; vanaf februari 2021 kunt u dit onder verbeterde voorwaarden doen. Is uw leeftijd tussen de 61 en 68 jaar oud dan zorgt Kampeer Krediet ervoor dat nieuwe lening zonder extra voorwaarden of opslagen wordt geaccepteerd. De lening moet dan voor de 75e verjaardag in zijn totaal zijn afgelost. Zit u in de groep van senioren met een leeftijd tussen de 66 en 78 jaar oud dan kunt een aanvraag indienen voor de vernieuwde speciale persoonlijkste Senioren lening, waarbij de lening voor uw 81ste verjaardag afgelost dient te zijn.

Ook op latere leeftijd genieten van een camper of caravan

Door de lagere maandlasten is de Persoonlijke senioren lening voor u als aanvrager al vanaf 66 jaar een aantrekkelijke financieringsvorm. Bovendien is het voor senioren tot en met 78 jaar oud zelfs mogelijk om een Persoonlijke senioren lening te afsluiten bij Kampeer Krediet. Hiermee wordt een grote groep van senioren toegang gegeven tot het afsluiten van een lening welk nu nergens terecht kan.

Seniorenlening afsluiten? Hier moet u op letten

  • Bij de Persoonlijke senioren lening heeft u na een jaar eenmalig de mogelijkheid om 3 maanden uw betalingen op te schorten. De rente voor die 3 maanden komt te vervallen. Dit is uniek gedurende looptijd van uw lening en alleen als extra voorwaarden via Kampeer Krediet. Altijd handig als er vanwege een bijzondere gelegenheid of jubileum hogere uitgaven zijn.
  • Heeft u momenteel een doorlopend Krediet op uw caravan of camper dan word u vaak verplicht om dit krediet versneld af te lossen. Het oversluiten van uw doorlopend krediet naar een senioren persoonlijke lening bied u direct een besparing. Daarnaast bouw u op ene verantwoorde wijze uw lening in totaal af, u krijgt niet te maken met te hoge maand lasten. Oversluiten van uw doorlopend krediet is altijd kosteloos, onze specialisten nemen al het werk voor u uit handen.
  • U kunt kiezen om tegen een zeer lage netto premie uw lening te verzekeren. Middels een overlijdensrisico sluit u een rest schuld voor nabestaanden uit. Vellig en direct geregeld met uw krediet aanvraag.

Voordelen seniorenlening bij Kampeer Krediet

  • Laagste vaste rente garantie, wij zijn altijd goedkoper dan een financiering via dealer of huisbank. Laat u niet verleiden door betaalplannen via de dealer maar financier onafhankelijk en verantwoord bij de marktleider in Kampeer Kredieten.
  • U heeft een vaste looptijd, hierdoor blijft u niet met een restschuld zitten aan het einde van de looptijd van uw lening.
  • Door een vaste lage rente, geen schommelingen in uw aflossing. U heeft de laagste rente garantie.
  • Vast maand termijn, geen verrassingen op maand basis. U kunt zelfs u rente voor 3 maanden opschorten.
  • Boetevrij inlossen, heeft u extra middelen tot uw beschikking dan lost u altijd zonder kosten extra af.
  • Bent u lid van de NKC dan geniet u van extra ledenvoordeel. Kampeer Krediet biedt als exclusieve financieringspartner een extra korting.

Vraag direct uw seniorenlening aan

NKC
Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs- en bemiddelaars

Veel gestelde vragen

{{ item.question }}

Kampeer Krediet is bekend van

Nieuws.nl
Goboony
Kampeer & Caravan Beurs
NKC
Nederlands Krediet Collectief
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.krediet | euro }} {{ maandlast | euro }} {{ item.looptijd }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}