Uw vouwwagen finacieren

Het kan met ons vouwwagenkrediet

U geniet elk jaar van een bezoek aan de camping, of u bent in de gelegenheid om meerdere keren per jaar op vakantie te gaan. Met een vouwwagen bent u mobiel en heeft toch het extra comfort wat u niet bij een tent heeft. Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig weer te gaan kamperen, de vouwwagen is weer helemaal terug van weggeweest. Die extra luxe zorgt ervoor dat u en of uw gezin zo optimaal mogelijk kan genieten van de vakantie. Als u een vouwwagen wilt aankopen is belangrijk om te bepalen of u het gehele bedrag wilt financieren of dat u wellicht een deel uit spaargeld wilt betalen. Middels een kosteloos, en onafhankelijk advies helpen onze specialisten u bij uw vragen. Zij zorgen ervoor dat uw financiering altijd aansluit op uw wensen en financiële mogelijkheden.

Wilt u uw vouwwagen aanschaffen middels een gedeeltelijke of volledige financiering dan zorgen wij ervoor dat u een onafhankelijke offerte ontvangt tegen de beste lening voorwaarden van Nederland. Kampeer Krediet is marktleider in het financieren van vouwwagens, wij helpen honderden klanten per jaar met het voordelig en verantwoord financieren. Onze tarieven behoren tot de laagste van Nederland.

Gewenst leenbedrag
Aanbetaling
Gewenste looptijd
Kredietbedrag
{{ kredietBedrag | euro }}
Maandtermijn
{{ maandlast | euro }}
Rentepercentage
{{ rente | percentage }}
Verstrekt kredietlimiet Maandtermijn Looptijd in maanden Rentepercentage JKP Totaal krediet
{{ item.naam }} {{ kredietLimiet | euro }} {{ maandlast | euro}} {{ item.looptijdMaand }} {{ rente | percentage }} {{ rente | percentage }} {{ totaalKrediet | euro }}
Dit betreft een persoonlijke lening. Andere bedragen zijn mogelijk. Toetsing en registratie bij B.K.R. te Tiel. Bij de bepaling van het JKP en Totaal te betalen is kredietgever er vanuit gegaan dat de termijnen op tijd betaald worden. Bij een digitale aanvraag ontvangt u automatisch ons dienstverleningsdocument. Wij hebben geen contractuele verplichting voor een of meerdere aanbieders te bemiddelen. Het is mogelijk dat het tarief in onze aanbieding afwijkt van bovengenoemde tarieven. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële situatie; uw inkomsten en uitgaven, uw gezinssituatie en uw krediethistorie.